privacy

Privacy en Veiligheid

Het Nederlands Tijdschrift voor Nefrologie (hierna te noemen NTvN) stelt uw interesse in onze materialen, uw bezoek aan onze internet site en producten zeer op prijs. Wij willen ervoor zorgen dat het u duidelijk is wat er gebeurt met de persoonlijke gegevens die u aan ons ter beschikking stelt en wij vinden het belangrijk dat u zich niet onzeker voelt bij het bezoek van onze site.

De persoonlijke gegevens die u ons ter beschikking stelt, inclusief uw e-mail adres zullen op de volgende wijze worden gebruikt:
Informatie die u ons geeft met als doel informatie van ons te verkrijgen (bijvoorbeeld aanvraag van een informatiepakket of ander materiaal) slaan we op om uw informatieaanvraag uit te voeren.
Persoonlijke informatie die u ons toestuurt kan pas dan veilig door ons worden beheerd, als die onze firewall (beschermingsfilter) gepasseerd is. Denkt u daaraan bij het verzenden van vertrouwelijke informatie.
De opgeslagen informatie zullen we ook gebruiken voor interne bezoekanalyses om de site verder te optimaliseren. Daarnaast kunnen we dit gebruiken om u in de toekomst vanuit het NTvN op de hoogte te houden. Als u wilt dat uw informatie hiervoor niet (meer) gebruikt wordt door ons, kunt u ons dat laten weten via de button 'contact'.
We zullen niet uw persoonlijke informatie aan derde partijen, die geen onderdeel of directe partner van NTvN zijn, actief gaan verkopen of ter beschikking stellen. Onze website bevat links naar niet NTvN websites. NTvN is niet verantwoordelijk voor de privacy maatregelen van deze websites.Volg ons op:


Copyright Contact Privacy Algemene voorwaarden Adverteren